• English
  • Deutsch
  • Magyar
  • Pincészetünk
  • Boraink
  • Technológia
  • Kapcsolat
Nincs bejelentkezve Belépés
Technológia
Alább találhat további érdekes cikkeket alkalmazott technológiánkkal kapcsolatban.
Hírlevél

Amennyiben szeretne a jövőben tájékoztatást kapni pincészetünkről, iratkozzon fel hírlevelünkre.

PI Bor

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat

A PI bor különleges minőségű és különleges tulajdonságokkal rendelkező bor, készítéséhez a BCS PI különleges technológiát alkalmazzák. A BCS PI technológia egy meglehetősen új magyar technológia, így a PI bor fogyasztásának tapasztalatai a legfrissebb vizsgálatokon alapulnak.

A vizsgálatok eredményei azt mutatják, hogy a bor eltarthatóságának ideje sokszorosára növekszik, és miután egy palack bort kinyitottak és félben hagytak, a bor hónapokkal a palack újra lezárását követően is fogyasztható.

A vizsgálatok egy másik eredménye szerint a PI bor íze jelentősen jobb az ellenőrző mintaként használt borokénál. Ha egy fogyasztó a PI borból és a kontroll borból ugyanolyan mennyiséget fogyaszt, úgy hogy közben nem fogyaszt alkaloidákat, dohányterméket vagy koffeint, a PI bor fogyasztása nem okoz gyors leittasodást, és nem eredményez súlyos másnaposságot, lényegesen lerövidül a teljes munkaképesség (vezetőképesség) visszanyerésének ideje.

A BCS PI technológia selymes ízt ad a bornak, miközben az íz egyszerre erőteljesebb és testesebb.

A PI bor egy élő bor, amely PI energiát tartalmaz.

A PI bor élő anyagként viselkedik, ezért fogyasztása olyan embereknek is megengedett, akik gyomor- vagy bélbántalmakban szenvednek. Tapasztalatok szerint a PI bor még a gyomorfekélyben szenvedő emberek esetében sem okoz semmilyen irritációt.

A PI bor hatását a Fülöp – féle relatív életidőre még nem vizsgálták, de világosan látszik, hogy a fent részletezett kedvező hatások meghosszabbíthatják az emberi élettartamot.

Születésünkkor a testünk 96% PI vizet tartalmaz, halálunkkor testünk PI víz tartalma 58%. Látható, hogy a születéskor a legmagasabb a PI víz tartalom. Az ember várható élettartama a test PI víz tartalmának mérésével kiszámítható. Az ábrán a Fülöp – féle relatív életidő látható. Ha a test PI víz tartalmát 1 év PI víz fogyasztást követően megmérjük, és újra kiszámíthatjuk a Fülöp – féle relatív életidőt, az eredmény magasabb lesz az előzőnél! 18,3 évet ajándékba kapunk!

  • Nagyítás
  • Kicsinyítés
  • Normál